Bejelentés


MezőkövesdiSzínészetiEgyesület Avagy színház az egész világ :-)


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az Egyesület története:

Egyesületünk 1999. január 9.-én alakult, egy éves működés után azért, hogy városunk és környékén élő tehetséges emberek megmutathassák képességeiket, illetve, hogy a fiatalok szabad idejének eltöltéséhez hasznos és kulturált lehetőséget biztosítsunk mind aktív, mind passzív formában. Hetente három alkalommal próbálunk, hogy aztán darabjainkat bemutathassuk a nagyközönség számára. Az egyesület mindehhez biztosítja a tárgyi az anyagi és a jogi hátteret, hogy városunk és környéke kulturális életét új színfoltokkal gazdagíthassuk, színesíthessük.

Egyesületünk igen népszerű a város és környéke lakosai körében. A környező települések közül 12-vel állunk kapcsolatban, de tartottunk már fellépéseket Egerben, Ózdon és Sárospatakon is.

Helyi viszonylatban ingyenes fellépéseinkkel támogatjuk a város két idősek otthonát és az „Add a kezed lakóotthon” fogyatékos lakóit. Iskoláknak külön előadásokat tartunk, de Mezőkövesd cégei és intézményei, valamint a Város meghívására is sok előadási felkérést kapunk különböző fesztiválokra, bálokra, ünnepi műsorokra.

Az egyesület jelenleg 18 tagból áll, melyből 5 fiatal és 13 felnőtt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!